За нас

Качете се с нас!

English train е интерактивен център за обучение по английски език за възрастни и деца. Използваме съвременни учебни системи, интерактивни технологии и индивидуален подход към всеки обучаващ се. Ако искате да се научите да общувате свободно в англоезична среда и да усъвършенствате познанията си – ние Ви предлагаме динамично обучение.

Личностно развитие

Ще имате възможността да се запознаете и обучавате с англоговорящ педагог от САЩ, да  учите не само суха граматика, а изрази, които ще ви помогнат в реална среда. В забързаното ежедневие  на днешното общество и навлизането на модерните технологии в бита и живота ни, английския език е възможността да комуникирате свободно в целия свят и да откривате нови хоризонти за личностно развитие.

Стабилен старт

Бизнесът с чуждестранни клиенти или обмяната на опит, обучението в престижни университети, комуникацията между сътрудници – всичко това изисква стабилен старт  и сериозно изучаване на английския език, които може да си осигурите в English train.

Формите на обучение, които предлагаме са:

Индивидуални уроци

Групово обучение

Фирмено обучение

Попълване на документи на английски език

Писане на текст за уебсайтове

обучение по бизнес английски

Преводаческа дейност

Погрижили сме се и за най-малките.

Децата учат бързо и ефективно играейки, затова и ние разработихме за тях специална програма, в която забавлявайки се те да учат езика. Посредством музика, изобразително изкуство, приложни науки и театър ние създаваме един интересен и изпълнен с много емоции, процес на обучение.

Курсове за деца
Специална програма

Илиана Николова

Android Programmer
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has…
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has…